Україна відмовиться від ямкового ремонту доріг – Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна відмовиться від ямкового ремонту доріг – Гройсман

Казна та Політика
3030
В Україні потрібно зменшувати обсяги ямкового ремонту доріг і збільшувати частку капітального ремонту, адже останній – має гарантію якості.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час перевірки стану дороги М-05 “Київ – Одеса” в Черкаській області, повідомляє Сьогодні.
Гройсман підкреслив, що на проінспектованій ділянці траси відмовилися від ямкового ремонту і відразу розпочали капітальні роботи – демонтаж старого покриття і укладання нового шару асфальту за сучасними технологіями.
“І ми розуміємо, що ямковий ремонт – це оперативний протиаварійний захід. Саме тому ми більше переходимо на поточний, середній і капітальний ремонти. І завдання – збільшувати саме капітальні ремонти. Пройде час, ми зламаємо тенденцію (проведення ямкового ремонту – ред.). Уже зараз в кожній області, фактично в кожному районі ведуться дорожні роботи, виходить техніка”, – заявив Гройсман.
Коментуючи необхідність саме таких заходів, глава уряду нагадав, що в цьому році на ремонт доріг виділено 55 млрд грн, з них 14,7 млрд грн – на дороги місцевого значення.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас