Tesla Model 3 стала найбільш продаваним електрокаром відразу на трьох ринках Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model 3 стала найбільш продаваним електрокаром відразу на трьох ринках Європи

Фондовий ринок
863
У березні 2019 року Tesla Model 3 стала найбільш продаваним електрокаром відразу на трьох ринках Європи.
Про це повідомляє Evannex.
Так, електромобілі Model 3 придбали значно більше разів, ніж інші в Норвегії (5 315 штук), Нідерландах (2 195 одиниць), Швейцарії (1 094 авто). При цьому, якщо рекордними продажами в Норвегії вже нікого особливо не здивуєш, то дві інші країни цілком несподівано увірвалися в рейтинги.
Так, продажі Швейцарії стали відкриттям, оскільки зазвичай там Model 3 користувалася меншою популярністю. Електрокар зміг обійти лідерів ринку, таких як Skoda Octavia (801 одиниця) і Volkswagen Golf (546 одиниць), вартість яких нижча, ніж у американського автомобіля.
У Нідерландах після Tesla Model 3 йде Hyundai Kona Electric з показником в 376 авто, а ще KIA Niro, якого реалізовано 323 штуки, і гібрид Mitsubishi Outlander з таким самим показником.
Варто відзначити, що на показники вплинули не тільки доставлені клієнтам машини, але ще й ті, які тільки заброньовані. Вважається, що таке зростання було можливе за рахунок зниження продажів Model S і Model X.
Разом з тим, оскільки на європейському ринку поки що немає бюджетних Model 3, то продаються тільки дві найдорожчі комплектації моделі.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас