Омелян розповів про вплив Коломойського на авіаційну галузь після виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян розповів про вплив Коломойського на авіаційну галузь після виборів

Казна та Політика
1590
У Міністерстві інфраструктури України виключають, що після перемоги на виборах президента Володимира Зеленського олігарх Ігор Коломойський зможе відновити свій монопольний вплив на авіаційну галузь.
Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
«Я впевнений, що суспільство насправді стає модерним. І я не допускаю, що хтось знову зможе робити свої феодальні володіння у тій чи іншій галузі. Я навпаки передбачаю, що реформи будуть продовжуватися. І я насправді не бачу якихось серйозних ризиків, що хтось набереться нахабства і скаже: «Це моє», — повідомив Омелян.
Міністр додав, що наразі підтримує авіаційну компанію Коломойського — «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) — через необхідність збереження українських компаній на ринку авіаперевезень.
Зазначимо, що МАУ донедавна займала значну частку на ринку авіаційних пасажирських перевезень. Наразі це одна з двох українських авіакомпаній, що працює на ринку міжнародних перевезень. Компанія належить українському олігарху Ігорю Коломойському, з яким також пов’язують скандал із виведення з ринку іншої української авіакомпанії – «Аеросвіт».
У грудні 2016 року, після націоналізації ПриватБанку, авіакомпанія МАУ також заявляла, що не передбачає ніяких проблем в своїй роботі у зв’язку з передачею банку у власність держави.
Нагадаємо, що напередодні голосування у другому турі виборів президента суди ухвалили одразу 3 рішення на користь Коломойського у справах, пов’язаних з ПриватБанком.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас