Новий бюджетний iPhone може отримати ім'я iPhone mini — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий бюджетний iPhone може отримати ім'я iPhone mini

Фондовий ринок
7973
Чутки про те, що у «бюджетного» смартфона Apple iPhone SE з’явиться наступник, ходять вже досить давно. Передбачалося, що апарат вийде під ім’ям iPhone SE 2, але цього досі не сталося. І ось тепер з’явилася нова інформація на дану тему.
Інтернет-джерела повідомляють, що новинка може отримати комерційну назву iPhone mini. У плані дизайну передньої панелі смартфон нібито буде схожий з моделлю iPhone XS: зокрема, йдеться про наявність вирізу в екрані для датчиків системи ідентифікації користувачів по обличчю Face ID. За виконання тильної частини і загальними габаритами новинка буде порівнянна з оригінальним апаратом iPhone SE. Сказано про три варіанти колірного виконання: це золотиста, срібляста і сіра версії. Веб-джерела також наводять передбачувані технічні характеристики iPhone mini.
Розмір екрана, за чутками, складе 5 дюймів, роздільна здатність – 2080 × 960 точок. Спереду розташується 7-мегапіксельна камера з максимальною діафрагмою f/2,2, ззаду – 12-мегапіксельна камера з максимальною діафрагмою f/1,8. Згадані процесор A12 Bionic і акумуляторна батарея ємністю 1860 мА·год з підтримкою бездротової підзарядки. Операційна система – iOS 13.
Смартфон може отримати захист від вологи і пилу за стандартом IP67. iPhone mini, якщо вірити наявним даним, вийде в модифікаціях з 64 Гбайт, 128 Гбайт і 256 Гбайт флеш-пам’яті. Ціна – 850, 950 і 1100 доларів США відповідно.
Хочете собі новенький iPhone? Скористайтеся підбором кредиту на Finance.ua.

Помічник з кредитів

За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас