День фінансів, 28 березня: 2-й рівень пенсійної системи, онлайн-реєстрація юросіб, завершення опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 28 березня: 2-й рівень пенсійної системи, онлайн-реєстрація юросіб, завершення опалювального сезону

606
Четвер, 28 березня: Що передбачає пенсійна система 2-го рівня, і як вибори вплинуть на банківську систему в Україні:
2-й рівень пенсійної системи. Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку завершила розробку проекту закону, який вводить в Україні пенсійну систему 2-го рівня. Законопроект надає громадянину право вільного вибору авторизованого недержавного пенсійного фонду або компанії з управління активами, в яких він буде формувати свої пенсійні накопичення. Після досягнення пенсійного віку громадяни зможуть отримувати додаткові виплати за рахунок зроблених внесків.
Кому не перераховували пенсії в 2019 році. Міністр соціальної політики Андрій Рева повідомив, що надбавку більш ніж на 1000 грн отримали 2,45 млн пенсіонерів. Мінімальне зростання надбавки становить 100 грн. Які категорії все ж таки не дочекалися перерахунку – читайте.
В НБУ оцінили вплив виборів на банківську систему. Національний банк України заявив про відсутність негативної реакції на майбутні вибори в банківській системі, констатуючи продовження припливу депозитів і сприятливу ситуацію на валютному ринку. Регулятор відзначив, що депозитний портфель фізичних осіб продовжує демонструвати високі темпи зростання за рахунок вкладів громадян в національній валюті.

Отримати бонус до депозиту на Finance.ua 💰

Юрособу можна тепер зареєструвати в онлайні. Тепер підприємці мають можливість реєструвати юридичну особу онлайн. Там же можна обирати систему оподаткування. Система онлайн-реєстрації ТОВ запрацює у квітні. Що потрібно зробити, щоб зареєструвати таку форму юрособи – дивіться тут.
Кличко оцінив будівництво метро на Виноградар. Мер Києва Віталій Кличко оцінює метро на Виноградар дорожче ніж 11 млрд гривень. Ця сума покриє будівництво станцій “Мостицька”, “Проспект Правди”, “Виноградар” і “Маршала Гречка” Сирецько-Печерської лінії метро від станції “Сирець”. Він повідомив, що в грудні 2021 року мерія планує здати в експлуатацію дві нові станції.
Киянам сказали, коли завершиться опалювальний сезон. У столиці опалювальний сезон завершиться, коли протягом трьох днів середня добова температура повітря перевищуватиме позначку в +8 °С.про це повідомили в КМДА. Однак, за його словами, будинки ОСББ можуть вже зараз ухвалювати рішення про відключення від опалення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас