Українська біржа готується до торгівлі акціями Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська біржа готується до торгівлі акціями Apple

Фондовий ринок
1131
В Україні через два тижні можна буде купити акції Apple на місцевій фондовій біржі. У разі високого попиту в Україні заведуть акції і інших популярних технологічних компаній з США – Tesla, Facebook.
Акції відомого технологічного гіганта Apple українські інвестори зможуть купити, не виводячи гроші з України – на Українській біржі. «Плануємо заводити на Українську біржу, від них надійшов запит. Якраз готуємо документи», – повідомив Роман Осипов, співзасновник компанії БТС Брокер, яка торгує цінними паперами. Осипов уточнив, що в планах також завести на український фондовий ринок акції й інших відомих технологічних гігантів, таких як Tesla Inc, Facebook. «Для початку потрібно зрозуміти, яким буде попит на акції Apple», – сказав він, додавши, що акції Apple вони купували через зарубіжного брокера Exante.
Директор з розвитку Української біржі Олексій Сухоруков підтвердив, що біржа чекає офіційної публікації рішення Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) про допуск акцій Apple в Україну, після чого їх включать до біржового списку. В НКЦПФР уточнили, що відповідне рішення офіційно буде прийнято «наступного тижня, потім ще кілька днів піде на його публікацію» в офіційних виданнях.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас