День фінансів, 5 березня: найбагатша людина, найдорожчий "єврономер", найкращий банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 березня: найбагатша людина, найдорожчий "єврономер", найкращий банк

953
У вівторок, 5 березня, писали про най-най: найкращі банки, найдешевші й найдорожчі авто і про найзаможніших бізнесменів.
Найбагатша людина планети. За даними журналу Forbes ним став керівник і один з власників акцій американської компанії Amazon Джефф Безос, його статки зросли за рік на 19 мільярдів доларів і становлять на сьогодні 131 мільярд доларів.
Найкращі банки світу. Також журнал Forbes спільно з дослідницькою компанією Statista склав список найкращих банків у різних країнах, ґрунтуючись в основному на думці про них клієнтів. У дослідженні взяли участь понад 40 тис. осіб в 23 країнах світу.
Найдорожчі і найдешевші розмитнені “єврономери”. За час дії пільгового періоду у застосуванні зниженої ставки акцизного податку для розмитнення транспортних засобів митницями ДФС оформлено понад 218 тис. транспортних засобів. Сплачено понад 13,6 млрд грн платежів. Найдорожчим став Мercedes-BENZ, модель AMG G 63 2018 випуску. Сума всіх сплачених при митному оформленні податків і платежів – понад 1,5 млн грн.
Найбільш пріоритетні. НБУ назвав пріоритети подальшої валютної лібералізації. Так, Національний банк розглядає в якості пріоритетних послаблень на валютному ринку зниження і поступове скасування ліміту на репатріацію дивідендів і скасування обов’язкового продажу частини валютної виручки бізнесом.
До речі, якщо вас цікавить, що впливатиме на курс гривні в березні. На думку аналітиків, інвестори в березні займуть вичікувальну позицію, чекаючи результатів президентських виборів. Курс гривні до долара США в березні, за прогнозами аналітиків ГК FOREX CLUB, буде коливатися в діапазоні 26,75-27,75 грн за долар.
Найнижчий? Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив місцевій владі встановити тариф на тепло для населення на рівні нижче 1400 гривень за 1 Гкал. Він підкреслив, що при одній для всіх теплопостачальних підприємств ціні на газ розкид цін на опалення по країні є значним – різниця досягає 30-40%.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас