Львівська міськрада і ЄБРР підписали договір про купівлю 50 низькопідлогових тролейбусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська міськрада і ЄБРР підписали договір про купівлю 50 низькопідлогових тролейбусів

Казна та Політика
497
Львівська міськрада в п’ятницю підписала договір гарантії з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), який організував пакет фінансування до 17,5 млн євро, в рамках якого буде закуплено 50 тролейбусів виробництва Львівського “Електронтрансу” і оновлено ​​транспортну інфраструктуру.
Кошти будуть надані комунальному підприємству “Львівелектротранс”, який експлуатує в місті 10 тролейбусних маршрутів загальною протяжністю майже 75 кілометрів.
Львівська міськрада виступає гарантом за кредитними зобов’язаннями “Львівелектротрансу” перед ЄБРР. Пакет фінансування складається з 13-річного кредиту ЄБРР в сумі до 15 млн євро і кредиту Фонду чистих технологій в сумі до 2,5 млн євро. В рамках проекту буде профінансовано закупівлю 50 нових тролейбусів і обладнання для їх технічного обслуговування, а також проведено реконструкцію і модернізацію двох депо електротранспорту і контактної мережі.
Очікується, що в результаті модернізації споживання електроенергії скоротиться приблизно на 20%, а викиди CO2 – на 1,9 тис. т на рік.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас