Xiaomi потроїть кількість магазинів в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi потроїть кількість магазинів в Європі

Фондовий ринок
515
Китайська компанія Xiaomi має намір найближчим часом в кілька разів збільшити кількість власних магазинів на території Європи.
В кінці 2018 року, як зазначається, у Xiaomi було менше ніж 50 європейських салонів. Але вже до кінця поточного року компанія розраховує довести кількість точок продажів в Європі до 150 або більше.
Таким чином, кількість європейських магазинів Xiaomi протягом 2019-го зросте як мінімум в три рази. «Це велика мета для нас», — заявив старший віце-президент Xiaomi Ван Сян (Wang Xiang) в ході виставки мобільної індустрії Mobile World Congress (MWC), яка проходить у іспанській Барселоні.
Xiaomi, як і інші китайські постачальники смартфонів, активно розвиває бізнес на європейському ринку. Якщо в четвертому кварталі 2017 року, за оцінками Canalys, компанія утримувала 3,6% відповідного сегмента, то в останній чверті 2018-го – вже 6,0%.
У списку провідних постачальників смартфонів в Європі Xiaomi перебуває на четвертому місці, поступаючись тільки Samsung, Apple і Huawei.
До речі, в період з жовтня по грудень включно в Європі було реалізовано 56,6 млн «розумних» стільникових апаратів. Це на 2,3 % менше від результату за останню чверть 2017 року, коли обсяг галузі оцінювався в 58,0 млн одиниць.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас