Чому руйнується траса Київ-Одеса: "Укравтодор" пояснив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому руйнується траса Київ-Одеса: "Укравтодор" пояснив

Казна та Політика
6419
Державне агентство автомобільних доріг почало обстеження автомобільних доріг, основні будівельні роботи за якими були виконані в попередні роки.
Про це розповів в інтерв’ю в.о. голови “Укравтодору” Славомір Новак.
“Це окрема тема – якість виконаних робіт в попередні роки. Зокрема, на дорогах М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп. Ми почали обстеження на М-05. Виявилося, що ця дорога тримається за рахунок покриття, тоді як основи на деяких ділянках немає взагалі”, – сказав Новак.
Він також зазначив, що гарантія на цю дорогу була тільки 1 рік. Тому наразі найпроблемніші ділянки тимчасово закриваються “картами” (великими латками з асфальту – ред). Це дозволить забезпечити проїзд на строк до трьох років.
На капітальний ремонт дороги М-05 по всій протяжності поки немає коштів. Тому в поточному році частину дороги Київ-Одеса ремонтуватимуть за рахунок окремої бюджетної програми GO Highway, в рамках якої почнеться ремонт коридору в Черкаській області – від кордону на південь.
“Також починаємо завершувати роками незавершені проекти. В Одеській області плануємо ремонт моста через Хаджибейський лиман, де роботи були заморожені в 2008 році”, – зазначив Новак.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас