Названо вартість флагмана Galaxy S10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо вартість флагмана Galaxy S10

Фондовий ринок
2286
У 1,5 тисячі доларів оцінена найдорожча модифікація пристрою з 12 ГБ оперативної пам’яті і 1 ТБ вбудованої.
Всього два дні залишилося до презентації нового флагмана Samsung, а тим часом в Інтернеті з’явилася інформація про ціни на гаджет. Ймовірно, топова модель Galaxy S10 буде коштувати дорожче, ніж передбачалося раніше – близько 1,5 тисячі доларів. Про це пише PhoneArena.
Більшість сучасних флагманських смартфонів коштує близько тисячі доларів, але вихід за рамки цієї суми стає азартною грою, яку більшість компаній не можуть виграти.
Apple поки що є винятком, бо деякі з її iPhone коштують більше тисячі доларів. Однак Android-смартфони, навіть флагмани, складно продавати, якщо вони коштують занадто дорого, через конкуренцію.
Відомо, що Galaxy S10 Plus буде найдорожчим смартфоном Samsung на сьогоднішній день, але навіть Galaxy S10 Plus буде доступний в декількох варіантах, які будуть коштувати по-різному. У 1,5 тисячі доларів оцінена найдорожча модифікація пристрою.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги по кредитних продуктів і пропонуємо кращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас