ВАЖЛИВО! Finance.ua не стягує оплати за послуги з підбору кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВАЖЛИВО! Finance.ua не стягує оплати за послуги з підбору кредитів

Кредит&Депозит
1763
Шановні читачі!
Останнім часом почастішали випадки шахрайських дій. У зв’язку з цим, звертаємо Вашу увагу, що портал Finance.ua НЕ стягує оплати за послуги з підбору кредитів готівкою або кредитних карт. Заповнюючи заявку на кредит або будь-яку іншу форму у нас на порталі, ви НЕ залишаєте дані своєї платіжної карти: така форма взагалі відсутня на сайті Finance.ua!
Якщо Ви вже отримали повідомлення про списання коштів, то обов’язково зв’яжіться з банком, що випустив Вашу карту, щоб встановити одержувача цих коштів.
Також радимо звернутися до Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем ЕМА, яка є активним гравцем з культурно-просвітницької діяльності у сфері кібербезпеки та протидії платіжному шахрайству.
  • Телефон / факс: + 38 (044) 568-58-38
  • Email: ipo@ema.com.ua
  • На сайті асоціації Ви завжди знайдете інструменти, за допомогою яких можна перевірити репутацію платіжних сервісів і заявити про шахрайський інцидент.
Щоб уникнути скоєння шахрайських дій з вашої платіжною карткою, рекомендуємо Вам не залишати її дані на підозрілих сайтах і будь-яких ресурсах, яким ви не можете довіряти.
Будьте уважними, не втрачайте пильність!
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас