Amazon подала патент на нову систему доставки посилок (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon подала патент на нову систему доставки посилок (схема)

Технології&Авто
650
Американська компанія Amazon подала патент на нову мобільну систему збору посилок. Доставку може здійснювати громадський автобус.
Контейнери для доставки помістять усередину автобуса або прикріплять до зовнішньої сторони транспортного засобу, пише dailymail.
Після замовлення доставки користувачам надається код авторизації. Його використовують для відкриття контейнера. Код вводитимуть на сенсорному пристрої або клавіатурі. Планують також запровадити функцію розпізнавання облич чи сканера відбитків пальців для відкриття комірки.
Amazon подала патент на нову систему доставки посилок (схема)
“Деякі клієнти можуть не проживати чи не працювати поруч з пунктами видачі. А час витрачати на поїздку не хочуть. Доставки автобусами полегшать їм життя і зроблять процес доставки товарів економнішим”, – йдеться у тексті патенту.
Згодом на смартфон надійде повідомлення про маршрут автобуса. Клієнтам буде надано ряд варіантів того, де і коли вони зможуть забрати свій пакет. У додатку слід обрати місце, де можна буде забрати пакет.
Розробники також описали у патенті можливість проведення кредитної картки для отримання доставки. Контейнер може бути обладнаний торговим автоматом, який приймає гроші в обмін на покупку марок, етикеток, конвертів та інших товарів, щоб користувачі могли відправляти або доставляти інші посилки.
Систему оснастять датчиками для виявлення “твердих частинок”. Зокрема, небезпечних вибухових речовин або “заборонених речовин” – наркотиків.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас