Найпопулярніші марки авто серед жителів Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпопулярніші марки авто серед жителів Німеччини

Технології&Авто
1967
«Фольксваген» залишається лідером уподобань читачів німецького журналу Auto, Motor und Sport. При цьому загалом помітно знизився рівень довіри німців до вітчизняних автомобільних марок.
Про це пише Stuttgarter Zeitung.
Незважаючи на «дизельний скандал», за підсумками 2018 року чотири марки VW опинилися на вершині рейтингу. У класі компакт-карів незмінним лідером залишається VW Golf.
Porsche, дочірня компанія VW, знову посіла три верхні позиції рейтингу в класі люкс. Це відкрита і закрита версії 911 і Panamera.
Mercedes-Benz знову вийшов у лідери – завдяки зростанню популярності С-класу. Не відстають також BMW-5 і позашляховик Audi Q3.
Автовласники стали активніше реагувати на «віяння часу», висуваючи автовиробникам дедалі більше вимог.
Згідно з опитуванням, серед німецьких автовиробників найбільш інноваційними вважаються BMW і Mercedes-Benz. Цього року обидва перебувають на одному рівні. На третьому і четвертому місцях – Porsche і Audi.
Нагадаємо, німецькі автовиробники почали втрачати авторитет. Деякі з них зіпсували собі репутацію гучними маніпуляціями з показниками витрати пального і вихлопних газів.
В результаті довіра до марки BMW знизилася з 72% до 60%. Схожа ситуація і з Mercedes-Benz, Porsche і Audi. Марці VW в Німеччині наразі симпатизують лише 27% автолюбителів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас