Монстр, який змушує витрачати більше і більше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Монстр, який змушує витрачати більше і більше

Кредит&Депозит
1541
Спонтанні покупки і витрати негативно впливають на фінансовий добробут. З одного боку – задоволення швидкоплинних потреб, разове почуття ейфорії. З іншого – брак грошей на необхідні речі і потреби.
Все це підступи монстра Ви-тра-чай-ко, який змушує витрачати більше, піддаючись кожному імпульсивному бажанню. Але монстра можна побороти, і Універсал Банк буде поруч з вами в цій нелегкій битві.
Депозит “Святковий” захистить особисті фінанси від непотрібних витрат
Як бути з “зайвими” грошима? Витратити на одномоментні пориви або відкрити вигідний депозит і збільшити заощадження? Другий варіант виглядає більш привабливим.
Вигоди депозиту “Святковий”:
  • Мінімальна сума вкладу 5 000 грн.;
  • Без дострокового зняття коштів – захист від Ви-тра-чай-ко;
  • З капіталізацією відсотків;
  • Термін депозиту – 4,5 місяці;
  • Зростаюча процентна ставка від 17% до 19%;
  • Подарунок – преміальний пакет VISA Platinum.
“Святковий” збереже і примножить особисті фінанси. В кінці терміну дії, на карту повернеться більша сума, яку буде приємно витратити на покупки. А Ви-тра-чай-ко буде сумувати – йому не вдасться змусити вас витратити гроші на позапланові покупки.
Монстр, який змушує витрачати більше і більше
Розбираємо “Святковий” в деталях
При мінімальній сумі вкладу в 5 000 грн. депозит стає доступним для більшості жителів України. Не пропустіть можливість випробувати депозит “Святковий” і збільшити свої заощадження.
Відсутність дострокового зняття грошей – перевага, яка дозволить капіталу вирости і не дасть зникнути під час пориву купити зайвого. Поки депозит зростає, є достатньо часу обдумати майбутні покупки і грамотно їх спланувати.
Капіталізація відсотків або можливість отримати відсотки на карту – фінанси працюють на вас.
Кожні 45 днів ставка зростає на 1%. Початкова ставка 17%, а до кінця терміну вкладу вона складе 19%.
Преміальний пакет VISA Platinum дає можливість купувати в багатьох українських і зарубіжних магазинах з партнерськими знижками.
Universal Bank радить не слухати його, а відкривати депозит “Святковий” зручний термін розміщення та висока процентна ставка – монстр позбавлений аргументів.
За матеріалами:
Універсал Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас