Порошенко назвав єдиний шлях зберегти незалежність України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко назвав єдиний шлях зберегти незалежність України

Казна та Політика
3541
Єдиним шляхом для українців зберегти незалежність України є стати великою європейською державою щасливих людей.
Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на форумі “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом”.
“Події останніх років, – як у нашій країні, так і на світовій арені, – показали, що в України є єдиний шлях зберегти нашу незалежність: ми маємо стати великою європейською державою щасливих людей”, – підкреслив Порошенко.
При цьому він зазначив, що, можливо, комусь така мета видається надто амбітною та нереалістичною, держава ще надто слабка, так само, як і економіка, яка, за словами глави держави, лише відновила зростання після затяжної кризи, пов’язаної насамперед із війною.
Президент запевнив, що “не за чутками” знає про проблеми, про низькі доходи вчителів і лікарів, інших працівників бюджетної сфери, пенсіонерів, знає, що мільйони українців з тривогою думають про сьогодення і не впевнені в дні завтрашньому. Також глава держави сказав, що йому “добре відомо” і про настрої молодих людей, які їдуть на навчання чи на роботу за кордон.
Водночас він нагадав, що українські соціологи влітку 2018 року констатували, що дві третини українців вже називали себе щасливими людьми. За даними Президента, це на 10% більше, ніж за рік до того.
Крім того, він додав, що суттєво зріс і відсоток тих, хто відніс себе до категорії “небідних”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас