"Укрзалізниця" пояснила, чому підняла ціни на чай і білизну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" пояснила, чому підняла ціни на чай і білизну

Особисті фінанси
802
АТ “Укрзалізниця” ухвалила рішення про підвищення цін на послуги для пасажирів в поїздах через зростання складових для забезпечення пасажирів, у тому числі матеріалів, палива та електроенергії.
Про це повідомила прес-служба АТ “Укрзалізниці”.
“Ціни на послуги для пасажирів переглянуто у зв’язку зі стрімким зростанням вартості складових для забезпечення пасажирів – матеріалів, палива, електроенергії, що впливає на собівартість послуг. Крім того, вартість послуги надання в користування комплекту постільних речей у вагонах, що належать АТ “Укрзалізниця”, нижча, ніж у країнах СНД”, – зазначили у прес-службі УЗ.
При цьому на підприємстві уточнили, що “Укрзалізниця” з 15 січня за рішенням правління компанії ввела в дію єдині ціни на низку основних послуг, що надаються пасажирам. Серед них – користування комплектом постільної білизни в поїздах, оплата за чай, каву і питну воду.
Комплект постільних речей у вагонах СВ всіх категорій поїздів відтепер коштує 60 грн з ПДВ, а в купейних та плацкартних вагонах – 50 грн з ПДВ. Також за результатами моніторингу вартості продукції встановлена єдина ціна чаю, кави та питної води (0,5 л) – це 10 грн з ПДВ.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас