День фінансів, 21 січня: плюс 20% на «Волю», зростання цін від Wizz Air, рішення суду на користь Привату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 21 січня: плюс 20% на «Волю», зростання цін від Wizz Air, рішення суду на користь Привату

852
У понеділок, 21 січня, було багато плюсів. Але зовсім не тих, яких могли очікувати українці:
Плюс 32 до курсу долара. Сценарій від Коболєва. Українські політики не знизять ціну на газ, тому що це може закінчитися колапсом всієї фінансової системи, переконаний голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв. «І тоді вже не стоятиме питання ціни на газ. Тоді стоятиме питання курсу долара: він буде 40 гривень за долар або 50, або 60 (станом на 21 січня офіційний курс від НБУ – 27,98 грн/долар)… І це дуже швидко закінчиться», – сказав Коболєв.
Плюс 20% на «Волю». Телекомунікаційний провайдер «Воля» з 1 лютого підвищить тарифи на 15-20%. Згідно з прейскурантом, ціни підвищаться на півтора десятка пакетів провайдера. Раніше «Воля» підвищувала тарифи на свої послуги з 1 травня 2018 року.
Плюс до ціни у Wizz Air на пріоритетну посадку і багаж, що реєструється. Лоукост Wizz Air збільшив ціну на оплату послуги пріоритетної посадки і суттєво підняв ціну на багаж, що реєструється. Наприклад, донедавна малий зареєстрований багаж у Wizz Air коштував від 7 до 12 євро, а тепер лоукост збільшив ціну до 9-27 євро. Ціна залежить від напрямку і дати подорожі.
Плюс 3,8 млн доларів Привату. Лондонський міжнародний арбітражний суд в ініційованій трьома компаніями Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова суперечці з НАК «Нафтогаз України» про виконання акціонерної угоди «Укрнафта» зобов’язав держкомпанію оплатити 75% судових витрат позивачів. Згідно з повідомленням, НАК повинна буде заплатити з власних коштів понад 3 млн фунтів стерлінгів (3,8 млн доларів).
Плюс до кількості мільйонерів. У 2018 році доходи в розмірі понад 1 млн грн задекларували 4817 громадян і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність. Наймолодшому платнику податків, яким задекларовані доходи понад 1 млн грн, виповнилося 7 років, а найстаршому – 99 років.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас