День фінансів, 18 січня: кому "світять" субсидії готівкою і водійські права без курсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 січня: кому "світять" субсидії готівкою і водійські права без курсів

935
П’ятниця, 18 січня: Як українці зможуть отримати субсидії готівкою і кому вони не “світять”, і хто може отримати водійські права без курсів.
Уряд перевірить субсидіантів. Кабмін підтримав розроблений Міністерством фінансів проект Закону «Про верифікацію та моніторинг державних виплат», який дозволить врегулювати всі правові та організаційні засади здійснення верифікації. Кому відмовлять у субсидії – читайте.
При цьому Розенко розповів, як українці зможуть отримати субсидії готівкою. Віце-прем’єр міністр заявляє, що населення буде отримувати субсидії готівкою через відділення акціонерного товариства “Укрпошта” та Державного Ощадного банку.
“Газпром” може припинити транзит газу через Україну. Андрій Коболєв не виключає, що російський “Газпром” може припинити транзит газу по території України після завершення чинного транзитного контракту. За його словами, головним завданням України на майбутніх тристоронніх газових переговорах є збереження транзиту.
При цьому Голова “Нафтогазу” назвав суму втрат від газового контракту 2009 року. Газовий контракт від 2009 року з Росією коштував Україні безповоротних втрат 32 млрд доларів. Про це сказав голова НАК “Нафтогаз Україна” Коболєв, зазначивши, що ця цифра складається з переплат і штрафів.
Водійські права без проходження курсів. Мінекономрозвитку було ухвалено протокольне доручення МЗС спільно з Мінекономрозвитку підготувати можливі зміни щодо запровадження інституту екзаменаторів для прийому іспитів на отримання водійських прав і можливості самостійного вибору програми підготовки або самопідготовки до них. Хто може отримати – читайте тут.
Прі цьому у столиці запрацював онлайн-продаж паркувальних талонів. У столиці запрацював онлайн-продаж паркувальних талонів через систему PORTMONE. Про це повідомляє прес-служба Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Як купити – шукайте тут
Поїзд “Чотири столиці” змінює графік руху. Поїзд, що з’єднує Київ, Мінськ, Вільнюс і Ригу, з 30 січня змінює графік руху. “Це хороші показники, які свідчать про популярність сполучення з європейськими столицями і його “економічну рентабельність для української залізниці”, – зазначили в “Укрзалізниці”.
При цьому “Укрзалізниця” підвищила ціни на постіль і чай. З 15 січня “Укрзалізниця” запровадила нові єдині ціни на деякі послуги, що надаються пасажирам в поїздах, серед яких користування комплектом постільної білизни, оплата за чай, каву і питну воду. Розцінки дивіться тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас