День фінансів, 10 січня: про кредитні картки, підвищення цін на газ і кар'єрних радників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 10 січня: про кредитні картки, підвищення цін на газ і кар'єрних радників

1483
10 січня, четвер. Умова від МВФ, рецепт від Коболєва, обіцянки від Гройсмана.
Підвищення цін на газ. Умова від МВФ. З 1 травня 2019 року ціни на газ для населення підвищать на 15%. Таку умову висуває МВФ за програмою stand-by для України. Також в 2020 році планується прирівняти ціни на газ до ринкових.
Кількість пенсіонерів. Статистика ПФ. У Пенсійному фонді зареєстровано 7 млн ​​190,5 тисяч пенсіонерів. Найбільша кількість пенсіонерів отримують виплати в Приватбанку – 3 586,8 тис. осіб.
Дізнатися реальну кількість субсидіантів. “Рецепт” від Коболєва. “Саме давши гроші споживачам, ми зможемо чітко відстежити, які абоненти не існують, адже гроші крадуться саме через неіснуючих абонентів”, – сказав глава НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв. Він стверджує, що абсолютна більшість облгазів мають у своїх реєстрах фіктивні адреси. І процес перевірки може бути завершений тільки після переказу коштів всім реальним споживачам.
Що важливо знати про кредитні картки. Підказки від finance. Кредитну картку можна використовувати як пластиковий гаманець, на якому просто зберігаються гроші. Або … як зручний і вигідний платіжний інструмент. Якщо вам до душі останній варіант – finance.ua зібрав 9 речей, які має знати кожен просунутий користувач кредиток.
До речі, якщо ви давно подумуєте взяти кредитну картку, не проходьте повз наш сервіс. Він обов’язково допоможе вибрати оптимальний варіант. Ми дуже старалися, щоб зробити його максимально зручним і прозорим.

Підібрати собі картку 💳

Кар’єрні радники. Допомога від Мінсоцполітики. В Україні 1,7 млн ​​безробітних. При цьому менше 21% з них реєструвалися в державній службі зайнятості. Але, в Мінсоцполітики стверджують, що в нашій країні з’явиться нова система обслуговування, яка за допомогою кар’єрних радників зможе працювати з кожним безробітним індивідуально.
Рекордні дорожні роботи. Обіцянка Гройсмана. За його словами, поточний рік стане рекордним для України в будівництві доріг. Також, цього року уряд зосередиться на розвитку освіти і медицини, підвищенні енергоефективності та енергонезалежності.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас