Виробник чіпів для майнінгу криптовалют звільнить більш ніж половину співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник чіпів для майнінгу криптовалют звільнить більш ніж половину співробітників

Фондовий ринок
1549
Компанія Bitmain, найбільший в світі виробник чіпів для майнінгу криптовалют, може почати на цьому тижні масові звільнення, які стосуватимуться більш ніж 50% її співробітників.
Згідно з даними ресурсу CoinDesk, звільнення, швидше за все, стосуватимуться всіх підрозділів компанії, включаючи ті, що займаються випуском обладнання для майнінгу криптовалют.
Разом з тим очікується, що від скорочення найбільше постраждають команди, які працюють над новими проектами, такими як штучний інтелект і блокчейн-технології.
Чутки про звільнення спочатку з’явилися на Maimai — китайській версії LinkedIn — 17 грудня, де один із співробітників Bitmain написав в пості: «Це підтверджено. Звільнення почнуться наступного тижня і включають більш ніж 50% загальної кількості персоналу Bitmain”.
Кількість персоналу компанії збільшилася в 2018 році з 1000 до 3100 осіб, повідомив ресурс CoinDesk з посиланням на анонімне джерело. Частково це зростання було пов’язане з інвестиціями Bitmain в розробку технологій штучного інтелекту і блокчейн.
Згідно з публікацією CoinDesk, раніше в грудні Bitmain закрила свій офіс в Ізраїлі, звільнивши всіх 23 співробітників, посилаючись на спад на криптовалютному ринку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас