Легендарний "Ікарус" отримав нове життя в Угорщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легендарний "Ікарус" отримав нове життя в Угорщині

Технології&Авто
1897
Угорсько-китайське СП Electrobus Europe Zrt показало нові електричні автобуси CityPioneer 2019. Фірму сформували підприємство-спадкоємець знаменитого заводу Ikarus і китайська держкомпанія CRRC Urban Traffic, пише Сегодня.
Тридверний низькопідлоговий 12-метровий автобус з індексом IC 1211 U створений на базі китайської моделі CRRC Electric, тоді як угорці потрудилися над салоном, електрообладнанням і омологацією машини. Силова установка у машини імпортна. Електромотор максимальною потужністю 240 кВт з літієво-іонною акумуляторною батареєю ємністю 313 кВт/год дозволяє в залежності від погодних умов і рельєфу місцевості проїжджати на одній зарядці 200-260 км.
Автобус отримав відокремлену від салону ергономічну кабіну з відмінним оглядом і передові системи безпеки. Зокрема, системи кругового огляду, попередження про зіткнення і виїзд зі смуги руху. Завдяки пневмопідвісці з електронним управлінням в салон зручно закочувати дитячі та інвалідні коляски.
“Цей прототип – результат більш ніж річної роботи, в якій вдалося об’єднати високий рівень компетенцій у сфері електричних силових установок CRRC і досвід Ikarus у виробництві автобусів”, – заявив на презентації машини власник угорської компанії Габор Селеш.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас