Наступного року реконструюють всі дороги, що ведуть із Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наступного року реконструюють всі дороги, що ведуть із Києва

Казна та Політика
1369
У Київській області наступного року пріоритетним проектом стане М-05. Це траса Київ – Одеса.
Про це повідомляє прес-служба Держагентства автомобільних доріг України (Укравтодор).
У Державному агентстві проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2019 рік. Наступного року пріоритетним проектом в межах Київської області стане М-05, роботи на якій у межах Київської області планується завершити.
Також наступного року планується продовжити роботи на ділянках доріг М-03, Н-01, Р-03, Р-09. Також планується побудувати кругову розв’язку на Р-03 та два шляхопроводи на дорозі Київ- Знам’янка.
У 2018 році на найпопулярнішому туристичному маршруті – трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса у Київській області цього року виконано основні види робіт з капітального ремонту на ділянках дороги, що проходять у Києво –Святошинському, Васильківському та Білоцерківському районах області.
Цього року у Київській області завершено основні роботи з капітального ремонту на автомобільній дорозі М-07 у смт Гостомель, завершено поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-03 Північно-Східний обхід м. Києва, під’їзд до М-03, та на дорогах: Т-10-19 Феневичі–Бородянка–Макарів-Бишів (населені пункти Фасова та Фасівочка) та Т-10-12 Київ – Боярка.
У м. Сквира завершено капітальний ремонт 34- метрового мосту через річку Сквирка на автомобільній дорозі Н-02 /М-06/– Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка.
Також виконано аварійно-відновлювальні роботи мосту через р. Броварка поблизу с. Чирське у Переяслав-Хмельницькому районі, також відремонтовано міст через р. Таль, що у селі Рудня.
На автомобільній дорозі М-05 Київ –Одеса, в рамках капітального ремонту, проводились роботи на мосту через р. Стугна, та розпочато роботи на шляхопроводі через залізницю на автомобільній дорозі Н-01 Київ-Знам’янка у м. Миронівка.
Продовжили цього року працювати над влаштуванням розв’язки кільцевого типу на автомобільної дорозі М-03 у Бориспільському районі.
Розпочались роботи на автомобільній дорозі Р-02 Київ-Іванків-Овруч та Т-10-35 станція Вільча – КПП «Вільча Олександрівка», яка з’єднує автомобільну дорогу Р-02 з державним прикордонним пунктом пропуску «Вільча» на кордоні з Білоруссю, яка проходить територією Вишгородського, Іванківського та Поліського районів області.
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас