У Києві зростає кількість бюветів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві зростає кількість бюветів

Казна та Політика
902
У Києві за 4 роки на 30% зросла кількість працюючих бюветних комплексів, – повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.
«Завдяки проведенню капремонтів і будівництву нових свердловин в Києві кількість робочих бюветних комплексів зросла на третину. Якщо в 2015 році працювали тільки 127 бюветів, то зараз жителі столиці можуть скористатися 169 бюветами у всіх районах міста», – йдеться в повідомленні КМДА.
У планах спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» до 2025 року відновити роботу всіх непрацюючих бюветних комплексів, заявила директор підприємства Світлана Козловська.
«За чотири роки кількість робочих бюветів збільшилася на 42 одиниці, тобто на 33% і зараз становить 169 одиниць. Таких результатів ми досягли завдяки будівництву 7 нових бюветних комплексів, а також відновленню роботи непрацюючих бюветів шляхом будівництва 12 нових артезіанських свердловин малої продуктивності, своєчасного проведення планових капітальних ремонтів і систематичного технічного обслуговування», – повідомила вона.
Всього на балансі підприємства налічується 198 бюветів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас