У МВС представили е-сервіс для перевірки свідоцтва про реєстрацію авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВС представили е-сервіс для перевірки свідоцтва про реєстрацію авто

Особисті фінанси
2167
Головний сервісний центр МВС представив новий електронний сервіс з перевірки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
Про це повідомляє прес-служба МВС.
Для того, щоб перевірити свідоцтво про реєстрацію, необхідно ввести серію та шестизначний номер авто у відповідні поля за посиланням. Якщо інформація є в Єдиному державному реєстрі МВС щодо зареєстрованих транспортних засобів та їх власників, на екрані з’явиться вся інформація, вказана на бланку свідоцтва, крім особистих даних власника транспортного засобу.
Цей сервіс допоможе попередити махінації при вантажних перевезеннях.
Крім того, відкрився новий сервісний центр МВС.

Мої fiнанси:

  • Кому буде корисна інформація про реєстрацію авто: логістичним компаніям, які працюють з водіями підрядниками; агрегаторам таксі, які наймають водіїв зі своїм авто; водіям, які купують авто на вторинному ринку; користувачам каршерингу, які користуються чужими авто.
  • Послуги, які надає сервісний центр: реєстрація транспортного засобу, заміна водійського посвідчення, відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та інші послуги сервісних центрів МВС.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – обирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на finance.ua.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас