Траст Grayscale скупив 1% всіх біткойнів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Траст Grayscale скупив 1% всіх біткойнів

Фінтех і Картки
8558
Інвестори Grayscale і кілька Ефіріум-китів отримують користь із падіння цін на криптовалюти, скуповуючи біткойни і ефір.
Траст Grayscale скупив 1% всіх біткойнів.
За даними аналітичної компанії Diar, траст Grayscale Bitcoin Investment Trust (GBTC) володіє тепер понад 200 000 BTC своїх клієнтів, що означає, що компанія – власник 1% всіх біткойнів, які наразі перебувають в обігу, що більше за інші компанії в цій сфері.
Незважаючи на ведмежий ринок, що триває вже майже цілий рік, траст GBTC, відкритий компанією Digital Currency Group в 2013 році, продовжує скуповувати BTC на регулярній основі. Компанія заробляє 2% на розміщуваних інвесторами активах, тому допомагає клієнтам подвоїти їх.
У той час як Grayscale збільшує портфель в BTC, цінність активів впала до 826 млн доларів, найнижчого значення в поточному році.
Інші інституційні інвестори також активно скуповують основну криптовалюту. В середині листопада, коли пройшла перша хвиля зниження ціни, Маті Грінспан заявив, що клієнти eToro скористалися падінням ціни і збільшили кількість біткойнів у своїх портфелях.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас