У США показали, як виглядає безпілотне таксі зсередини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США показали, як виглядає безпілотне таксі зсередини

Технології&Авто
759
Компанія Waymo після дев’яти місяців тестування запустила в Арізоні перший в світі сервіс безпілотних таксі. Про це повідомляє CNBC. Послуга доступна цілодобово і називається Waymo One.
Поки що замовити безпілотне таксі можуть тільки 400 сімей, які брали участь у попередніх тестах безпілотника. Раніше від них вимагали підписку про нерозголошення, але після запуску цю умову скасували. При цьому вони можуть запрошувати з собою в поїздки друзів і журналістів.
Спочатку безпілотні таксі будуть їздити тільки в Фініксі (це столиця штату Арізона) і сусідніх містах: в Темпі, Тесі і Чандлері. Поступово зона дії буде розширена.
Попервах в машинах будуть присутні водії-інженери безпеки. Також пасажири зможуть в будь-який момент зв’язатися з техпідтримкою.
Нагадаємо, японський автовиробник Toyota Motor Corporation планує вкласти в Uber Technologies Inc. $500 млн для спільної розробки безпілотних таксі.

Основою для неї послужить мінівен Toyota Sienna. Uber планує використовувати новий автомобіль як таксі з 2021 року. В машину, крім системи безпілотного управління, розроблену Uber, поставлять автоматичну систему безпеки від Toyota.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас