Банки підвищують ставки за депозитами: як можна отримувати ще більше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки підвищують ставки за депозитами: як можна отримувати ще більше

Кредит&Депозит
8745
Банки підвищують ставки за депозитами: як можна отримувати ще більше
В цьому матеріалі розповімо саме про такі пропозиції. Оскільки навіть у складних політико-економічних умовах можна не упустити можливість заробити більше.
  • monobank
Проект monobank, який виник в межах співпраці Universal Bank з командою Fintech Band, з 28 листопада вирішив підвищити ставки за депозитами на строк 6 і 12 місяців. Як повідомили в банку порталу finance.ua, спочатку планувалося підвищити ставки через тиждень, але оскільки інші банки вже почали це робити – вирішили не зволікати. До того ж, якщо раніше банк пропонував депозити тільки в гривні, то не так давно в monobank з’явилися вклади в доларах та євро на строк від 1 до 12 місяців і ставками до 5% річних. У зв’язку з підвищенням, за депозитами monobank можна отримати до 18%..
  • Universal Bank
Не відстають від monobank і в самому Universal Bank. У фінустанові також вирішили підвищити ставки за строковими вкладами на строк 6 і 12 місяців – до 16,75% і 17,15% відповідно. Максимальна ставка залишається на рівні 19%.
  • ПУМБ
Перший Український Міжнародний Банк, який входить до групи найбільших банківських установ країни згідно з класифікацією НБУ, теж готовий пропонувати своїм вкладникам ще більше відсотків за депозитами. Так, з 28 листопада 2018 року максимальна ставка за вкладом становитиме – 17,50%.
  • Альфа-Банк
З 3 грудня Альфа-банк підвищує ставки розміщення коштів у гривні на умовах депозитного продукту «Оперативний» для всіх термінів розміщення коштів.
Проте:

Завдяки «Бонусу до депозиту» можна отримати ще +1,8% до вкладу 💰

Finance.ua має намір і далі стежити за підвищенням процентних ставок банків України. Всю свіжу інформацію будемо додавати в цей матеріал. Слідкуйте за оновленнями.
А ще більше бонусів до депозитів інших банків України вже можна знайти у спеціальному розділі сайту:

Всі «Бонуси до депозитів» 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас