BMW першою із зарубіжних компаній запустить сервіс прокату автомобілів у Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW першою із зарубіжних компаній запустить сервіс прокату автомобілів у Китаї

Технології&Авто
165
Німецька автомобільна компанія BMW Group планує запустити в наступному місяці в Китаї сервіс прокату автомобілів, ставши першим з провідних автовиробників світу, хто отримав таку ліцензію на ринку, що швидко розвивається.
Daimler оголосила про плани запуску спільного підприємства з прокату автомобілів Geely, батьківською компанією Volvo, ще в жовтні, але BMW може швидше почати експлуатацію сервісу.
Парк для нового сервісу не буде великим, принаймні, попервах. BMW повідомила, що дочірня компанія BMW Mobility Service Ltd, яка повністю належить їй, стала власником ліцензії на надання послуг прокату автомобілів в Ченду, столиці провінції Сичуань, розташованій на південному заході Китаю. У 2014 році в Ченду проживало близько 14 млн осіб. Але BMW як і раніше залишається брендом, який орієнтується на невелику, забезпечену частину населення.
Разом з тим Ченду може стати стартовим майданчиком, яка допоможе BMW охопити послугами прокату автомобілів інші міста країни. При нинішньому становищі будь-який успіх в Китаї може підкріпити діяльність BMW в цьому напрямку (як з точки зору доходів, так і досвіду) по всьому світу.
Ринок прокату автомобілів Китаю оцінюється в $23 млрд, що більше за сукупну вартість всіх інших ринків в цьому сегменті в світі.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас