Mercedes-Benz почав випуск водневого електромобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz почав випуск водневого електромобіля

Технології&Авто
4661
Mercedes-Benz почав випускати унікальний гібридний автомобіль GLC F-Cell, який може працювати як на електриці, так і на водні.
Перші моделі автівки вже отримали обрані клієнти на німецькому ринку. До них відносяться національні та регіональні міністерства, компанії Air Liquide, H2 Mobility, Deutsche Bahn, німецькі залізниці і інші. Приватним компаніям та решті клієнтів автомобіль буде доступний для замовлення з весни 2019 року.
Mercedes-Benz GLC F-Cell має два резервуари об’ємом 4,4 кг водню, які можна заповнити за три хвилини. Запас ходу автомобіля на водні – 430 км, а акумулятор ємністю 13,5 кВт⋅год забезпечує додаткові 51 км запасу ходу.
Водневий плагін-гібрид GLC F-Cell має кілька режимів роботи:
  • Hybrid – автомобіль споживає енергію від обох джерел енергії, оптимальний розподіл витрат між двома джерелами енергії;
  • F-Cell – акумулятор зберігає заряд, працюють паливні комірки, цей режим ідеально підходить для поїздок на великі відстані;
  • Battery – електрокар живиться тільки від акумулятора, це ідеальний режим для коротких відстаней;
  • Charge – режим зарядки, в якому зарядка акумулятора має пріоритет, наприклад, для того щоб максимально зарядити його перед найближчою водневою заправкою або створити резерв потужності.
У всіх режимах працює система рекуперації енергії, яка дозволяє відновлювати енергію під час гальмування.
За матеріалами:
EcoTown
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас