Моделі Volkswagen підключать до iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Моделі Volkswagen підключать до iPhone

Технології&Авто
239
Власники автомобілів Volkswagen тепер можуть їх відкривати і закривати за допомогою свого iPhone. Це стало можливим завдяки новому голосовому помічнику Siri в мобільному додатку VW Car-Net.
Взагалі-то у Siri багато можливостей, а не тільки відкриття і закриття автомобіля. Так, за його допомогою можна перевірити залишок палива або заряду (якщо мова йде про електромобіль). Також за допомогою Siri можна зарядити електрокар, встановити в машині потрібну температуру і дізнатися, де вона знаходиться.
Якщо раніше це все робилося, як кажуть, «вручну», то тепер – в голосовому режимі, що значно полегшує життя автовласникам.
Загалом, це дуже корисна технологія, яка буде користуватися великою популярністю у власників автомобілів Volkswagen. При цьому слід зазначити, що мобільний додаток VW Car-Net не безкоштовний. За нього потрібно щомісяця платити фіксовану суму.
Якщо ви водій Volkswagen або іншого авто, економте свій час і гроші – обирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Обрати картку для водія

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас