iPhone X можуть замінити через екран — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone X можуть замінити через екран

Фондовий ринок
1775
9 листопада Apple виявила проблеми в деяких випущених iPhone X і MacBook Pro 13 і запропонувала безкоштовну заміну смартфону і оновлення прошивки MacBook, — пише Bloomberg.
Так, користувачі iPhone X протягом декількох місяців писали про проблеми із сенсорним екраном пристрою. Телефон міг не реагувати на дотики або реагувати із затримкою, а іноді екран включався сам, без участі користувача.
Apple зізналася, що проблема в одному з компонентів пристрою, і буде безкоштовно міняти екранний модуль в сервісних центрах. В iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max такої проблеми немає.
Також Apple розповіла про дефекти SSD-накопичувача в MacBook Pro 13, вироблених з червня 2017 року по червень 2018 року. У моделях на 128 ГБ і 256 ГБ є ризики збою накопичувача і втрати даних. Компанія радить якнайшвидше звернутися в Сервісні центри для безкоштовного оновлення прошивки SSD-накопичувача MacBook Pro 13.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит 💰

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас