День фінансів, 6 листопада: більше претензій до "Газпрому", податків для бізнесу, платіжних систем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 6 листопада: більше претензій до "Газпрому", податків для бізнесу, платіжних систем

444
Вівторок, 6 листопада. Якщо ви ще не в курсі – у Finance.ua з’явився канал Telegram. Сьогодні у нас невеличке свято: за кілька днів на канал @Finance_ukr вже підписалися більш ніж 300 осіб. Отримали багато захоплених відгуків. Дякуємо! А тим, хто ще не заходив на наш канал – не біда. Нижче посилання:
До інших новин дня:
Більше претензій. “Нафтогаз України” збільшив претензії до Газпрому за новим арбітражем до понад 12 млрд дол. До речі, НАК вже стягнув за рішенням арбітражу 2,1 млрд дол. у вигляді газу і 18 млн дол. грошима.
“Траншів не буде”? Траншів від Міжнародного валютного фонду за чинною кредитною програмою (EFF) Україна вже не отримає. Таку думку висловили опитані експерти. Програма МВФ stand-by буде відкрита для України після закінчення нинішньої програми розширеного фінансування, термін дії якої добігає кінця в березні 2019 року.
Приватний кредит. Одна з перших думок, яка приходить в голову, коли потрібно переказати гроші на чиюсь картку, оплатити комуналку, оформити депозит або кредит – звернутися до “Привату”. Сьогодні Finance.ua вирішив розібрати всі деталі за кредитами ПриватБанку.

Інші кредити від банків і МФО 👛

Якщо субсидію не нарахували, а платити треба. В уряді дали роз’яснення, що робити, якщо в платіжці, що надійшла за жовтень, не врахована субсидія на воду, газ, тепло. Раніше в Мінсоцполітики розповіли про оплату після підвищення ціни на газ з 1 листопада 2018 року.
Податок на виведений капітал для бізнесу. Міністерство фінансів України вважає можливим запровадження податку на виведений капітал (ПВК) тільки для малого та середнього бізнесу. За оцінкою Мінфіну, прямі втрати бюджету у разі введення ПВК для всіх чинних платників податку на прибуток підприємств з 1 січня 2019 року становитимуть 46,7 млрд грн.
JCB і Україна. Платіжна система Японії JCB, одна з п’яти найбільших платіжних систем світу, зацікавлена у виході на український ринок. Про це повідомляє прес-служба НБУ за підсумками зустрічі голови НБУ Якова Смолія з генеральним менеджером міжнародної платіжної системи JCB Такаші Суецугу.
Цікавитеся продажами, технологіями, маркетингом? Не проходьте повз FinRetail 2018. 23 листопада організатори обіцяють зібрати під одним дахом ключових гравців фінансового сектору. Буде багато кейсів, презентацій технологічних новацій і обговорень. Серед учасників FinRetail такі цікаві спікери, як: Співзасновник MonoBank і Fintech Band – Олег Гороховський, Генеральний директор Укрпошти – Ігор Смілянський; Регіональний менеджер Google Україна – Андрій Радевич і багато інших. Більше інформації про подію за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас