Австралійська пошта спрощує використання криптобірж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралійська пошта спрощує використання криптобірж

Фінтех і Картки
118
Поштова служба Австралії використовує технологію цифрової ідентифікації, що дозволяє криптобіржам значно спростити процес купівлі криптовалюти.
Використовуючи сервіс «Digital iD» від Australian Post, австралійцям більше не доведеться витрачати кілька днів або навіть тижнів, чекаючи перевірки особи на криптобіржі, перш ніж почати торгівлю криптовалютами, що в даний час відбувається через закони KYC і AML в країні. Замість цього вони можуть завершити свої процедури реєстрації всього за кілька хвилин.
Головним наслідком використання Digital iD є те, що основний бар’єр для прийняття криптовалюти, з яким традиційно стикаються криптобіржі – складність підтвердження особи клієнтів – було усунено однією угодою.
Замість того, щоб неодноразово розкривати дані власних документів для різних платформ, що саме по собі є значним ризиком для безпеки користувачів, тепер користувачам необхідно один раз отримати Digital iD від Australian Post, а після цього можна використовувати цей цифровий ідентифікатор на будь-яких платформах, інтегрованих з сревісом.
Користувачам також надається можливість вирішити, які саме дані вони хочуть розкрити, щоразу, коли вони пов’язують свій Digital iD з новою платформою, що знижує їхню схильність загрозам безпеки. Однією з перших компаній, яка почала використання нової технології є Digital Surge – заснована на Брісбені криптовалютна платформа, яка дозволяє користувачам оплачувати рахунки за допомогою криптовалюти, а також купувати і продавати крипто з метою інвестицій або трейдингу.
Крім Digital Surge, Digital iD в даний час вже використовується ще двома іншими крипто-платформами – Coinjar і Coin Loft.
Довгострокові наслідки спрощення процесу управління ідентифікацією даних ще не відомі, але декотрі спостерігачі вважають, що це може бути поштовхом для залучення значного числа нових австралійських інвесторів у криптосферу, оскільки це позбавляє їх від стресу і ризику перевірки особи на криптобіржах.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас