До кінця року Укрпошта вдвічі збільшить кількість комп’ютеризованих відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця року Укрпошта вдвічі збільшить кількість комп’ютеризованих відділень

Фондовий ринок
502
Укрпошта вдвічі збільшить кількість комп’ютеризованих відділень: комп’ютери з підключенням до інтернету мають з’явитись у відділеннях, що знаходяться у селах з населенням понад 2000 осіб.
«Коли я прийшов на цю посаду два роки тому, з 11,5 тисяч відділень лише 20% мали комп’ютери. Цього року ми закінчуємо величезний проект по комп’ютеризації — кожне село України, де мешкає більше 2000 населення, отримає комп’ютеризований, підключений до інтернету офіс Укрпошти», — повідомив голова компанії Ігор Смілянський.
Він також зазначив, що компанія планує скоротити близько 80% працівників, що працюють у сільській місцевості через запровадження пересувних пунктів.
«55% відсотків наших працівників з 75 тисяч працюють на не повну зайнятість. Це зрозуміло, бо якщо в селі 300 людей, там нема що робити цілий день. І ми повинні платити людям 0,2-0,3 ставки. Що ми зробили за рахунок проекту «пересувне відділення». Це замість 15 людей на неповну зайнятість працює три на повну, з новою автівкою, хорошими зарплатами», — додав голова компанії.
Він також зазначив, що, на відміну від листонош, пересувні відділення у автівках матимуть змогу перевозити не лише листи, але й посилки. За його даними, 75% замовлень одного з найбільших інтернет-магазинів України Rozetka, що доставляються через Укрпошту, йдуть у села.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас