Стало відомо, коли почнуть ремонтувати міст на Шулявці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли почнуть ремонтувати міст на Шулявці

Казна та Політика
1559
Роботи по ремонту Шулявського шляхопроводу почнуться через кілька тижнів. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян, пише Сегодня.
За словами чиновника, міст на Шулявці повністю розберуть до кінця грудня. Давтян уточнив, що об’їзні шляхи зроблені, є схема руху.
“Коли розберуть шляхопровід, буде встановлено світлофор на проспекті Перемоги”, – додав він.
Давтян також уточнив, що існує проблема зі знесенням частини корпусів заводу “Більшовик”, які заважають будівництву одного з “листя” шляхопроводу. Зараз йдуть переговори КМДА з Фондом держмайна і заводом “Більшовик”. Цей об’єкт не підлягає приватизації, хоча у заводу є величезна заборгованість перед містом з податку на землю. Цифра сягнула понад 150 млн гривень.
“Зарахувати суму заборгованості в обмін на цех неможливо, адже заборгованість не перед містом, а перед ДФС, яка збирає податок. Тому ми сьогодні ведемо переговори з Фондом держмайна про те, щоб вони списали і зруйнували цей цех, а місто пішло б назустріч і зробило їм в якості компенсації пільгову ставку на оренду землі в період, скажімо, 4-5 років”, – розповів чиновник.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас