День фінансів, 23 жовтня: нові тарифи за проїзд та опалення, нові правила для авто на єврономерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 жовтня: нові тарифи за проїзд та опалення, нові правила для авто на єврономерах

1065
Вівторок, 23 жовтня: в КМДА обговорювали тарифи на газ і опалення, а Ніна Южаніна запропонувала нові правила для власників єврономерів.
У Києві та області подорожчає проїзд у маршрутках. На міських маршрутах підвищення тарифів буде в межах гривні-двох. На приміських – в залежності від відстані, проїзд подорожчає від гривні до трьох.
Власникам авто на єврономерах приготували нововведення. Українців, які ввозять в країну автомобілі на єврономерах в режимі транзиту, хочуть зобов’язати вносити грошову заставу, яка в разі подальшого розмитнення буде зарахована в суму необхідних платежів. Якщо ж власник у визначений термін офіційно не оформить своє авто, грошову заставу йому не повернуть.
До речі, картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і знижки на АЗС. Вибирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі.

Вибрати картку для водіїв 🚗

Які платіжки отримають кияни в листопаді. Ціни на газ підвищили, але тариф на теплоенергію в Києві в жовтні-листопаді не зміниться. Орієнтовно нові тарифи можуть бути введені з 1 грудня або 1 січня наступного року.
Також киянам пояснили, звідки взялися борги в платіжках за газ. Існує законодавча норма, яка говорить про те, що за відсутності гарячого водопостачання люди нагрівають воду, користуючись газовою плитою. Тому йде донарахування за газ. У зв’язку з цим киянам рекомендують встановлювати газові лічильники, щоб уникнути додаткових нарахувань.
Чому МВФ висуває до України суворі вимоги. Однією з причин прем’єр-міністр України Володимир Гройсман називає невиконання попередніх програм. Це 11-а програма, і жодна з них не була виконана.
Україна може отримати 8 мільярдів доларів. Таку думку висловив аналітик американського центру Atlantic Council Андерс Аслунд. Україна отримає $2 млрд від МВФ, $2 млрд від ЄС і Світового банку, уряд України розмістить єврооблігації ще на $2 млрд, також державні компанії розмістять євробонди ще на $2 млрд, або більше. За його словами, цього має бути достатньо для утримання стабільного курсу гривні наступного року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас