HTC представила смартфон з технологією блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC представила смартфон з технологією блокчейн

Фінтех і Картки
724
Тайванська компанія HTC розповіла про характеристики смартфона Exodus 1, який отримав технології безпеки, засновані на блокчейн-шифруванні.
Виробник вже відкрив попередні замовлення на новинку.
Пристрій отримав гаманець, який знаходиться в захищеній зоні, “закритій для ОС Android”, як говориться в прес-релізі. Він може використовуватися для зберігання ключів криптовалют або токенів, таких як, наприклад, CryptoKitties.
Компанія HTC створила спеціальний механізм відновлення ключів у разі втрати або крадіжки смартфону. Дані розподіляються між вашими друзям, які потім допоможуть їх відновити за допомогою програми. Платформа відкрита для сторонніх розробників, що дозволяє створювати власні додатки і гаманці.
Exodus 1 отримав 6-дюймовий HD+ дисплей зі співвідношенням сторін 18:9. Подвійна основна камера складається з сенсорів 16 Мп, камера для селфі — 8 МП з ефектом боке, смартфон здатний записувати повноекранне відео 4K при 60 FPS. Гаджет працює на чіпі Snapdragon 845 з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Ємність батареї — 3500 мАгод. Смартфон працює під управлінням Android Oreo і має пило- і водостійкість з рейтингом IP68.
Телефон буде доступний в 34 країнах, включаючи США, Тайвань, Гонконг, Сінгапур, Нову Зеландію, Великобританію, Австрію, Норвегію та інші країни Європи.
Примітно, що новий смартфон не буде доступний в Китаї, оскільки уряд країни забороняє торгівлю криптовалютами.
Крім того, центральний уряд Китаю розробив нову постанову, яка позбавляє анонімності власників криптовалют. Документ вимагає від користувачів надання своїх справжніх імен і національних ідентифікаційних номерів карток.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас