Samsung відкрила центр розробки ШІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung відкрила центр розробки ШІ

Технології&Авто
225
Samsung відкрила ще один центр розробки штучного інтелекту в Монреалі, де знаходиться одна з найбільш швидкозростаючих спільнот ШІ у світі.
Тут знаходяться університет Макгілла і Монреальський університет, де працюють провідні дослідники в сфері ШІ, що мають “давні відносини” з Samsung, в спільних програмах з якою бере участь 250 дослідників і 9000 студентів.
Це сьомий центр розробки штучного інтелекту Samsung загалом і четвертий в Північній Америці після Кремнієвої долини, Нью-Йорка і Торонто. Свій перший центр розробки ШІ компанія відкрила в листопаді минулого року у себе на батьківщині, в Сеулі.
Південнокорейський технологічний гігант повідомив, що центр в Монреалі буде зосереджений на розробці програм у сфері машинного навчання, мови програмування, машинному зорі і мультимодальних взаємодіях.
Samsung планує продовжити розробку свого віртуального помічника Bixby. Компанія має намір створити персоналізовану платформу для декількох пристроїв, яка дозволить споживачам взаємодіяти з ШІ за допомогою голосових команд, систем машинного зору, екрана і дотиків.
Цього року компанія Samsung оголосила про плани розширити штат дослідників у сфері ШI до 1000 до 2020 року, коли всі продукти та послуги Samsung, як очікується, будуть використовувати ШI.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас