Уряд дозволив електронну торгівлю ліцензіями Держгеонадра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд дозволив електронну торгівлю ліцензіями Держгеонадра

Казна та Політика
131
22 жовтня набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України “Про реалізацію експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів”. Відтепер Державна служба геології та надр України виставлятиме на електронні аукціони в ProZorro.Продажі дозволи на користування надрами. Текст Документу доступний на Урядовому порталі.
“Погодитися з пропозицією Міністерства екології та природних ресурсів щодо реалізації з 24 жовтня 2018 р. до 1 грудня 2019 р. Державною службою геології та надр експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів (далі — експериментальний проект)”, — йдеться у документі.
Згідно з затвердженими умовами, вже з 24 жовтня 2018 року проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами здійснюються виключно відповідно до Тимчасового порядку, затвердженого вказаною постановою.
Експериментальний проект з проведення електронних торгів буде тривати до 1 грудня 2019 року, після чого Держгеонадра має надати пропозиції щодо подальшого розвитку проекту.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас