День фінансів, 22 жовтня: ціна на газ для населення, курс гривні на три роки, узаконення авто на єврономерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 жовтня: ціна на газ для населення, курс гривні на три роки, узаконення авто на єврономерах

1441
У понеділок, 22 жовтня, йшлося про майбутнє: про ціни на газ, курсі гривні на три роки і про драйвер української економіки на наступні 20 років:
Ціни на газ для населення з 1 листопада зростуть. В Україні з 1 листопада 2018 року ціни на газ для населення зростуть на 23,5%, повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Наразі питання ціни на газ для населення є ключовим для відновлення фінансування з боку МВФ.
Верховний суд узаконив авто на єврономерах. Верховний суд узаконив безстрокове використання машин на єврономерах, ввезених в країну в режимі “транзит”. Таке рішення ухвалив ВС, розглянувши позов фізичної особи до митниці про скасування 8500 гривень штрафу за користування нерозмитненим авто.
Драйвер української економіки на наступні 20 років. Українська економіка в найближчі 20 років не зможе нормально розвиватися без атомної енергетики. Таку думку висловив директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко..
При цьому Держстат назвав найрентабельнішу галузь за 2017 рік. За даними статистичного відомства, найрентабельнішою була галузь сільське, лісове і рибне господарство – 22,4%. Далі за рівнем рентабельності йдуть професійна, наукова та технічна діяльність.
Опалення в Києві: названо проблемні райони. Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв повідомив, що в Святошинському, Солом’янському, Подільському та Оболонському районах Києва фіксується найбільша кількість пошкоджень на тепломережах через тривалу відсутність газу.
Курс гривні на три роки від S&P Global Ratings. Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings прогнозує обмінний курс гривні до долара на кінець нинішнього року. На кінець 2019 року обмінний курс складе 30,30 грн/дол., на кінець 2020 року – 31,20 грн/дол., 2021 – 32,10 грн/дол.
Незалежно від курсу різних валют, Finance.ua завжди дбає про гаманці своїх читачів. Цього разу ми вирішили розібратися, як вік українців впливає на їхню можливість отримати кредит у банку або МФО, і на яку суму можна розраховувати. Детальніше про це читайте в спеціальному матеріалі Finance.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас