День фінансів, 10 жовтня: прогнози щодо гривні від МВФ, монетизація BlaBlaCar, гроші на Ічню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 10 жовтня: прогнози щодо гривні від МВФ, монетизація BlaBlaCar, гроші на Ічню

885
Середа, 10 жовтня. Всі хочуть заробляти більше. Навіть BlaBlaCar, Wizz Air і ПриватБанк.
Wizz Air змінює правила провезення ручної поклажі. Авіаперевізник з 1 листопада 2018 року змінить політику безкоштовного провозу ручної поклажі, зменшивши габарити речей, перевезення яких включене в квиток. Пасажири, які не купили пріоритетну посадку, зможуть взяти на борт тільки невеликий предмет.
BlaBlaCar стане платним. Найбільший у світі райдшеринговий сервіс BlaBlaCar починає процес монетизації. Так, з листопада цього року пасажири зможуть вибрати один з варіантів платного доступу.
Нерухомість ПриватБанку. Банк планує до кінця року виставити на продаж понад 900 об’єктів нерухомості. З початку 2018 року почався активний продаж квартир, паркінгів у житлових комплексах і офісів у новобудовах.
Кошти на Ічню. Кабмін виділить гроші на ліквідацію наслідків НП під Ічнею. В уряді ухвалили рішення про виділення 100 млн грн на ліквідацію наслідків у Чернігівській області.
В очікуванні відтоку. В Росії очікується найбільший за десять років відтік грошей із банків. У вересні чистий відтік коштів громадян з банків досяг майже 500 млрд руб. в доларах США. У ЦБ РФ сподіваються, що відтік буде короткостроковим, і поки не міняють прогноз – приплив 7-9% на рік.
Прогнози щодо курсу гривні. Міжнародний валютний фонд в рамках оцінки динаміки економіки України в 2019 році передбачає зниження середньорічного курсу гривні до 28,655 грн/$1. При цьому МВФ прогнозує зниження рівня сукупного державного і гарантованого боргу України до 53% ВВП до кінця 2023 року. Цікаво, що на думку фінансового експерта Олексія Куща, найскладнішими місяцями для гривні стануть січень і лютий 2019 року, хоча падіння почнеться ще з грудня. За найсприятливішим прогнозами, долар в цей період буде коштувати 29,5 грн.
Зазначимо, якщо ви давно вірите в долар, і бажаєте заробляти на валюті більше – Finance.ua надає спеціальну програму “Бонус до депозитів” у доларах США.

Отримати бонуси до депозитів можна тут 💶

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас