Wizz Air з 1 листопада змінить правила провезення ручної поклажі (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air з 1 листопада змінить правила провезення ручної поклажі (інфографіка)

Фондовий ринок
1867
Wizz Air з 1 листопада 2018 року змінить політику безкоштовного провозу ручної поклажі, зменшивши габарити речей, перевезення яких включено в квиток.
Пасажири, які не купили пріоритетну посадку, зможуть взяти на борт тільки невеликий предмет з габаритами до 40х30х20см. У разі, якщо мандрівник візьме з собою сумку більшого розміру, її необхідно буде за гроші здавати в багаж. Зараз пасажир без пріоритетної посадки з ручною поклажею з розмірами до 55х40х23 см повинен здавати її в багаж, проте плата за це не стягується.
Мандрівники, які купили пріоритетну посадку, після набрання чинності нових правил, як і раніше, зможуть брати в салон літака один основний предмет з габаритами до 55х40х23 см і додатковий з розмірами до 40х30х20 см.
Wizz Air з 1 листопада змінить правила провезення ручної поклажі (інфографіка)
В якості компенсації за незручності пасажирам, які встигли купити квитки до 10 жовтня на рейси після 1 листопада і не оплатили послугу пріоритетної посадки, Wizz Air безкоштовно додасть в бронювання безкоштовне перевезення 10 кг багажу. Пасажирам, які оплатили перевезення багажу за аналогічними бронюваннями, безкоштовно додадуть у квиток пріоритетну посадку.
До речі, непогано заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми якраз відобразили кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без доріг і польотів.

Вибрати картку для мандрівників

За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас