Тепер всі українці можуть ініціювати видачу ID-картки онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тепер всі українці можуть ініціювати видачу ID-картки онлайн

Казна та Політика
1827
Останню область України підключено до сервісу з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки.
Про це повідомив прес-центр Державної міграційної служби України.
“До сервісу “Електронна черга” 1 жовтня було підключено останню область – Луганську. Тому, записатися в електронній черзі на оформлення біометричних документів тепер можливо у всіх областях України”, – йдеться в повідомленні.
Відтепер для отримання послуг з оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, з метою мінімізації часу перебування відвідувачів у територіальних підрозділах ДМС, достатньо попередньо зареєструватися в електронній черзі, вибравши зручні для себе час і дату відвідування підрозділу. Сервіс доступний на офіційному сайті ДМС за посиланням.
Перше оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки здійснюється за місцем реєстрації особи, тому потрібно звертати на це увагу при виборі територіального підрозділу при реєстрації в електронній черзі.
Усі наступні оформлення ID-картки, а також оформлення закордонного паспорта можна здійснити в будь-якому підрозділі ДМС на всій території України, незалежно від реєстрації місця проживання.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас