Парковка в українських аеропортах: названо ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парковка в українських аеропортах: названо ціни

Особисті фінанси
2172
Найдешевша парковка поруч з чинним терміналом серед аеропортів України виявилася у Львові і Харкові, а найдорожча – в аеропорту Бориспіль, свідчить аналіз цін на автостоянку в п’яти найбільших повітряних воротах України, проведений avianews.com.
Залишити свій автомобіль поряд з терміналом D в Борисполі обійдеться в 30 грн. за годину. Якщо вибрати трохи більш віддалену парковку, тоді вартість годинного розміщення автомобіля складе 20 грн.
На всіх автостоянках, розташованих біля терміналу D, відсутні будь-які спеціальні тарифи на тривале розміщення. В результаті якщо Ви полетите кудись на добу, то після повернення за стоянку доведеться заплатити як за 24 години – 480 або 720 грн в залежності від обраної парковки, а якщо повернетеся через тиждень – 3360 грн або 5040 грн – як за розміщення протягом 168 годин. Втім, пасажир може скористатися послугами віддалених стоянок – їхні послуги значно дешевші.
Таблиця avianews.com
Другий столичний аеропорт – Жуляни – на парковці поруч з чинними міжнародним терміналом А і внутрішнім терміналом D застосовує годинний і добовий тарифи на парковку. Залишити автомобіль на годину обійдеться в 30 грн, на добу – в 120 грн. Таким чином, з огляду на добовий тариф, тижневе розміщення автомобіля в Жулянах обійдеться його власнику в 840 грн.
Схожі тарифи діють в Одесі. Годинне розміщення поряд зі старим терміналом, звідки зараз виконуються всі вильоти, тут обійдеться в 20 грн. Добове розміщення буде коштувати 120 грн, а тижневе – 840 грн. В Одесі поруч з терміналом розташовані дві стоянки: годинна і добова. Добовий тариф діє при розміщенні на другій.
Найдешевші тарифи на парковку поруч з терміналом застосовують аеропорти Харкова та Львова.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції щодо кредитних карток.

Вибрати картку для подорожей

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас