День фінансів, 27 вересня: + 20% до пенсії, - для «героїв» парковки, + газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 27 вересня: + 20% до пенсії, - для «героїв» парковки, + газ для населення

866
Четвер, 27 вересня. Коли більше плюсів, ніж мінусів:
У Кабміні «лякають» зростанням пенсій. Розмір пенсій в Україні в 2019 році зросте майже на 20%. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева. Осучаснення пенсій в Україні планують провести в березні наступного року за впровадженою Пенсійною реформою формулою.
До речі, за цим посиланням можна дізнатися формулу, за якою розраховується вартість пенсійного стажу. Інформація зайвою не буде.
«Героїв парковки нагороджують» евакуацією. Історії з припаркованими авто на трамвайних коліях скоро повинні канути в Лету. Все тому, що з 27 вересня набирають чинності зміни в правилах дорожнього руху в сфері паркування. Відтепер евакуювати авто такого «героя» зможуть без присутності власника. Тут можна дізнатися більше про те, в яких випадках автомобілі зможуть евакуювати.
Нафтогаз розповів, як має намір «роздавати» газ населенню. «Нафтогаз» заснував три дочірні компанії для постачання газу, які отримали необхідні ліцензії від регулятора. У компанії поділилися плюсами нового підходу. Все в барвистих інфографіках.
Закон про три посилки «зупинить» імпорт. ПАТ “Укрпошта” прогнозує можливість зупинки імпорту товарів в Україну через недосконалість закону про обмеження безподаткових пересилань товарів фізичним особам у міжнародних поштових та експрес-відправленнях трьома відправленнями на місяць (“закон про три посилки”).
«Аномалія?» в Полтаві. У місті офіційно прийняли рішення про здешевлення вартості проїзду в міському громадському транспорті. Так, міська рада знизила вартість проїзду в тролейбусах з 3-х до 2-х гривень, в автобусах – з 5-ти до 4-х гривень. Щось згадалося… з 14 липня в столиці вдвічі подорожчала вартість проїзду в комунальному транспорті – до 8 гривень.
«Погляд» IKEA на Україну. Топ-менеджер найбільшого світового торговця меблями IKEA Стефан Вановербеке пояснив, чому саме зараз компанія вирішила вийти на український ринок.
«Схопила» 100 тис. В Одесі жінка влаштувалася на роботу в банк, а потім вкрала звідти 100 тисяч гривень. Вдалося їй це провернути буквально в перші дні роботи. Цікаво, що в банківську установу жінка потрапила через оголошення про прийом на роботу.
Зазначимо, заробляти завдяки банкам можна і чесно! Для цього, наприклад, достатньо відкрити вигідний депозит. А з Finance.ua заробляти на вкладах стає ще вигідніше. Все завдяки спеціальним бонусам.

Більше про бонуси до депозитів – за посиланням 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас