День фінансів, 18 серпня: ціна кілометра Hyperloop, новий експортний бренд, прогноз щодо курсу від бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 серпня: ціна кілометра Hyperloop, новий експортний бренд, прогноз щодо курсу від бізнесу

1272
Вівторок, 18 вересня. Поки бізнес намагався спрогнозувати курс, МЕРТ презентував новий експортний бренд нашої країни:
Новий експортний бренд України. Міністерство економічного розвитку і торгівлі України презентувало розроблений експортний бренд України, який будуть використовувати для маркування та просування товарів українського експорту. В уряді очікують, що розвиток бренду допоможе експортерам збільшувати обсяги міжнародної торгівлі своїми товарами. Редакції відео сподобалося.
МЕРТ, вам окреме спасибі, що не так: 🤫
Темпи зростання зарплат. Темпи зростання заробітних плат в найбагатших з розвинених країн світу прискорилися до максимуму за майже 10 років. У США і Японії в середньому підвищилися на 2,5%. У єврозоні середня оплата праці підвищилася на 2,2% в річному вираженні, чого не спостерігалося з 2012 року. В Україні з початку року до липня середньомісячна зарплата штатних працівників становила 8 490 гривень. Це на 26% більше, ніж в аналогічному періоді 2017 року..
У кого більше? Мін’юст України повідомив про найбільший борг з аліментів в Україні. Так, у Тернопільській області боржник сплатив борг з аліментів, який накопичувався 9 років, в розмірі 84 тисячі гривень та штраф у розмірі 42 тисячі гривень.
До речі, якщо вам не вистачає грошей до зарплати або на виплату аліментів. А до зарплати ще як до Парижа. За допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови за кредитами від мікрофінансових організацій. До того ж, ще одна МФО вирішила надавати перший онлайн-кредит під 0% річних
Очікування бізнесу щодо курсу. Європейська бізнес асоціація провела дослідження щодо прогнозів бізнесу на наступний рік і дійшла висновку, що український бізнес закладає на 2019 рік вартість валюти на рівні 30 грн/$1.
Hyperloop в Україні. Плани Омеляна щодо Hyperloop. Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що тестова ділянка швидкісних вакуумних поїздів Hyperloop з’явиться в Україні 2019 року, а реальна експлуатаційна ділянка – за 5 років. Він також говорить, що Hyperloop з Одеси до Києва буде коштувати 5,5 мільярда доларів, а вартість одного кілометра – 11 мільйонів доларів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас