Рада ратифікувала угоду з Румунією про співробітництво у військових перевезеннях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада ратифікувала угоду з Румунією про співробітництво у військових перевезеннях

Казна та Політика
117
Верховна Рада України підтримала за основу і в цілому проект закону №0153 “Про ратифікацію угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Румунії стосовно співробітництва у сфері військових перевезень”. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.
За документ з другого разу проголосували 247 депутатів ВР (спочатку 225).
Згідно з угодою, “військові вантажі” – озброєння, боєприпаси, військова і спеціальна техніка, засоби логістичного забезпечення, продовольство, речове майно, пальне, запасні частини, прилади та комплектуючі матеріали та інші матеріально-технічні засоби, а також майно і обладнання підрядників, які здійснюють забезпечення життєдіяльності персоналу.
Статтею 13 угоди передбачено, що, якщо під час перевезення військових вантажів наземним транспортом за маршрутом прямування по території держави однієї зі сторін виникли обставини, які можуть викликати необхідність переінсталяції (перезакріплення) військового вантажу, ремонту транспортних засобів, перевантаження військового вантажу в інші транспортні засоби або інші обставини, що переривають рух, увесь транспорт затримується до повного усунення несправностей і т. п.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас