Польща та Україна розробляють ще два залізничні маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща та Україна розробляють ще два залізничні маршрути

Казна та Політика
573
Польсько-українська робоча група у жовтні проведе у Львові засідання щодо розширення залізничного сполучення між Україною і Польщею.
Про це домовилися міністри інфраструктури України та Польщі Володимир Омелян та Анджей Адамчик під час зустрічі в Польщі, повідомляє Міністерство інфраструктури України.
Омелян підтвердив, що зараз йде робота над двома проектами: відновлення залізничного сполучення в напрямку Перемишль – Мальховіце – Нижанковичі та початком регулярного пасажирського залізничного сполучення між Львовом та Любліном.
Український міністр відзначив інтенсивність і високу результативність українсько-польського діалогу в 2018 році:
“Ми дуже раді прогресу, якого досягли на рівні профільних міністерств України та Польщі. Пряме залізничне сполучення між Україною і Польщею, засноване в 2016 році, – приклад успішної реалізації українсько-польських проектів”, – зазначив він.
“І на даний момент обидві країни активно працюють над розширенням залізничного сполучення між Україною і Польщею. Я вдячний Польщі за активну позицію в цьому питанні і всебічну підтримку ініціативи”, – додав Омелян.
На думку Адамчика, успішна робота України з провідними європейськими компаніями – це і є практичний вимір європейської інтеграції.
Польський міністр вважає, що розширення залізничного сполучення з Польщею також посприяє інфраструктурній євроінтеграції України.
Подобається подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном важко. Портал Finance.ua підібрав для вас кращі пропозиції по кредитним карткам.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас