День фінансів, 4 вересня: нові тарифи на воду в регіонах, розрахунок аліментів, пропозиція Порошенка щодо боргу «Київенерго» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 вересня: нові тарифи на воду в регіонах, розрахунок аліментів, пропозиція Порошенка щодо боргу «Київенерго»

733
Вівторок, 4 вересня. Про борги:
Борг «Київенерго» перед “Нафтогазом”. Порошенко запропонував рішення, щоб повернути гарячу воду в будинки столиці. Президент закликав Верховну Раду знайти 729 млн гривень у державному бюджеті.
Борги за воду. НКРЕКП змінила тарифи на водопостачання і водовідведення для низки водоканалів по всій країні. У кількох регіонах тарифи на воду зростуть більш ніж на 12%.
Борг Центренерго перед Держрезервом. Державне агентство резерву України і ПАТ «Центренерго» підписали мирові угоди. Передбачається схема погашення заборгованості енергогенеруючої компанії на суму понад 85,5 мільйона гривень.
Борг перед дітьми. Мін’юст оприлюднив розміри аліментів, які стягуються відповідно до закону на утримання дитини після розлучення батьків. Відзначають, що аліменти не можуть бути меншими, ніж 50% прожиткового мінімуму.
Борг перед пенсіонерами. Пенсійний фонд розпочав фінансування вересневих пенсій. Виплачувати кошти почнуть з 4 вересня. На вересневі пенсії виділили 1,12 млрд грн.
Борги українців перед банками. У банках поменшало поганих кредитів. За підсумками липня 2018 року українські банки скоротили частку проблемних кредитів, що не працюють, до 55,1%.
Якщо у вас є трохи боргів, пропонуємо вам відволіктися і сходити, наприклад, в кіно. Безкоштовно! Українські банки і ПРОСТІР влаштували спільну акцію:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас